Escríbenos Te llamamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

Slalom Maçanet de la Selva , Gerona.

Publicado: 8 de Agosto de 2015

Peu a Baix Motorsport Club Girona amb la col·laboració de la Comissió de Festes, organitza el SLÀLOM DE MAÇANET DE LA SELVA, que es disputarà a la demarcació gironina, coincidint amb la FESTA MAJOR de la Vila.

 Aquesta prova queda emmarcada dins el Campionat de Catalunya de SLÀLOM, pel que s’espera la participació dels millors pilots catalans.

Es dona la particularitat, que enguany el certamen català Slàlom, està composat per proves d’asfalt i de terra i l’ SLÀLOM DE MAÇANET DE LA SELVA serà un dels de terra que es disputarà en terres gironines sobre aquesta superfície i serà puntuable pel Campionat de Catalunya.

 Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament DE MAÇANET DE LA SELVA i l’espai necessari per muntar la base de la prova, el parc d’assistència i el circuit de la cursa.

 Amb totes les activitats previstes de la FESTA MAJOR, s’espera una gran afluència de públic i de mitjans de comunicació.

Cal destacar que la Federació Catalana d’Automobilisme produeix imatges per a Televisió de Catalunya, on fan el seguiment de totes les proves puntuables al programa Motor a Fons, pel que el Slàlom és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer la nostra vila.

 En acabar els vehicles de competició quedaran custodiats al Parc Tancat.

http://www.peuabaix.com

haz clic para copiar mailmail copiado